برای همهی ما لحظاتی وجود دارد که خجالت میکشیم، میترسیم و مضطرب میشویم. گاهی خود را سرزنش میکنیم، تصویر نامناسبی از خود در ذهن داریم و اعتماد به نفس نداریم .
۱. در جمع خودشان را با تلفن سرگرم میکنند
اگر شما هم تلفن به دستید ، قدم اول را بردارید و با خود عهد کنید که در جمع با تلفنتان کار نکنید یا الکی خود را مشغول به کاری نشان ندهید.
به خود بگویید: «من هم مثل بقیهی افراد قدرت حرف زدن و ارتباط برقرار کردن رو دارم و اگه با کسی سر صحبت رو باز کنم، حتما گفتوگوی خوبی خواهیم داشت
۲. الکی موافقت میکنند
افرادی که اعتماد به نفس کافی ندارند، در بحثها سریعا عقبنشینی میکنند . اما شما حق دارید دیدگاه خود را بیان کنید و چه بسا که حق با شما باشد! ساکت ننشینید و با آرامش، نظر واقعی خود را مطرح کنید. روشهای متقاعد کردن متعدد هستند، مثلا میتوانید از مهارت داستانگویی برای متقاعد کردن دیگران استفاده کنید.
۳. انتقاد پذیر نیستند
اگر دوستتان در مورد مسئلهای از شما انتقاد کرده است، از او نرنجید .
۴. از ابراز نظرشون میترسند
اول فکر کنید و بعد حرف بزنید و نظر خود را شجاعانه ابراز کنید این راهکار کلید موفقیت شما در گفتوگوهاست.
۵. خیلی سریع تغییر عقیده میدهند
دمدمی مزاج نباشید ، مدام شک نکنید و از این شاخه به آن شاخه نپرید. صریح باشید، فکر کنید، تصمیمتان را بگیرید و تغییرش ندهید.
۶. درقبال تحسین مقاومت میکنند
وقتی شخصی از لباس خوب شما تعریف میکند، شروع میکنید به توجیه کردن دلایل مثبتی که قید کرده است، به شکلی که فرد بیچاره را از گفتهی خود پشیمان میکنید. اینطور نباشید و فقط تشکر کنید و بدانید شما لایق اون تحسین بودید .
۷. مدام خودشونو با بقیه مقایسه میکنند
همانطور که بعضی از افراد از شما موفقتر هستند، دستهای دیگر نیز وجود دارند که شما از آنها برتر هستید و این روند تا انتهای دنیا ادامه دارد. پس خودتان را فقط و فقط با شخص شخیص خودتان مقایسه کنید. مهمترین رقیب شما خودتان هستید.
۸. اشتباهات خودشونو توجیح میکنند
برای توجیه کردن بحثی نمی ماند ، این افراد حتی اگر به موفقیت دست پیدا کنند باز هم خود را ملزم به توضیح دادن به دیگران میبینند. پس نکنید
خوشحال میشیم نظر شما رو هم درباره اعتماد به نفس بدونیم
این مقاله قدرت گرفته از سایت چطور بود
هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.