چگونه علاقه خود را پیدا کنیم + ۳ راهکار ساده

495 بازدید
پیدا کردن علاقه

اول مقدمه رو بخون بعد برو سر اصل مطلب 🙂

سلام مطمئنم شما هم الان دنبال خوندن کلی مطلب عجیب غریب نیستین و دوست دارین برم سر اصل مطلب و زودتر خودتون رو کشف کنید من هم بسیار مشتاقم و تمام تلاشمو کردم در کوتاه ترین شکل ممکن این آموزش رایگان رو بنویسم .

اما اگر کسی میخواد خودش رو کشف کنه باید با حوصله این کار رو انجام بده وگرنه باز هم برمیگردیم به پله اول که من چی دوست دارم و چیکاره ام شاعر میگه گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی 🙂

در ضمن مطالب ذکر شده زیر توسط بنده ” علیرضارحیمی ” اکثرا نوشته شده و تجربیات و نوشته های بنده هست و حتی المقدور سعی شده از رفرنس ها و منابع خارجی مطلبی در اینجا درج نشه.

علاقه چیست ؟ ( مختصر و مفید )

بزارید قبل از اینکه وارد متون آکادمیک و دانشگاهی بشیم بحثمونو با این سخنی که مهاتما گاندی گفته شروع کنیم برای من که خیلی جالب بود :

گاندی سخن انگیزشی

جایی که عشق هست ، زندگی هست | مهاتما گاندی

ویکی پدیا که میگه عشق یا دل‌دادگی حسی است که به معنای دوست داشتن فرد یا چیزی است که منظورش از عشق همون علاقه هست .

نکته : ما نمیخوایم حالا این وسط بیایم کلی بحث فلسفی بکنیم که علاقه چیه عشق چیه و بپذیرید که عشق و علاقه یکی  هستن .

حالا ویکی پدیا هم تعریف درستی آورده و نیازی نیست خیلی خودتونو اذیت کنین و وارد مباحث عجیب بشین .

پس جمع بندی این بخش میشه این : ما قراره دنبال چیزی که دوست داریم بگردیم که این چیز میتونه به ما به معنای واقعی کلمه زندگی ارائه بده و ما از اون زندگی لذت ببریم .

راهکاری های پیداکردن علاقه

قبل از ارائه راهکارها خوبه بدونین هر آدمی میتونه روی این کره خاکی راهکارِ پیدا کردن علاقه ی خودشو داشته باشه و هیچ ایرادی بر این وارد نیست ، اما مواردی که در پایین میبینید راهکارهایی هستن که بنده به مرور زمان اونها رو تجربه کردم و موفق هم بوده .

حالا نکته ای که هست این راهکار ها در ظاهر ساده هستن ولی در باطن نیاز به کنده کاوی و تکاپوی شما دارن ولی میشه گفت اگر انجامش بدین کارتونو راه میندازه

۱. مطالعه کردن !

خیلی وقت ها علت اینکه ما معلوم نیست به چی علاقه داریم و به چی علاقه نداریم ناشی از عدم مطالعاتمونه ، چراکه اصلا ما هیچی نمیدونیم .

به عنوان مثال شاید روحیات شما جوری باشه که به برنامه نویسی یا هوش مصنوعی علاقه مند باشید چراکه مدل ذهنی شما تحلیلی و استدلالیه ، اما اصلا خبر ندارین همچین چیزی هست یا نه !

یکی از کارهایی که ما توی پیج اینستاگراممون انجام میدیم همین معرفی کردن ایده های مختلف و دانستنی های مختلف راجع حوزه درآمدزایی و توسعه فردی و کارآفرینیه که میتونه خیلی بهتون کمک کنه پیشنهاد میکنم که دنبالش کنین به مرور زمان ایده هایی شاید به ذهنتون بیاد که به علائقتون هم مرتبط باشه .

مطالعه کتاب های مختلف به شدت توصیه میشه دیدن اخبار علمی و تکنولوژی و امثالهم ..

به هر حال شمایی که داری این مقاله رو میخونی حدس میزنم بالای ۱۵ سال سنت باشه و بتونی یک حدس هایی بزنی که به چه چیزهایی به طور خیلی خیلی کلی علاقه داری سعی کن راجع اونها دایره مطالعاتتو افزایش بدی تا بتونی دقیق تر به اون علاقه اصلیت برسی .

البته اینم بگم شاید رسیدن به علاقت کار چندسال زحمت و تلاش باشه نه یک کار یک شبه !

۲. حضور در محیط های اجتماعی

منظور از محیط های اجتماعی یعنی مدرسه ، دانشگاه ، رویدادهای مختلف ، دورهمی های خانوادگی ، بازارها و پارک ها و امثالهم هست اماکنی که تردد مردم رو شما شاهد هستین . حضور شما در این جور مکان ها گاهی اوقات ایده هایی رو به دهن شما میندازه که احتمال اینکه اون ایده با علاقه شما جور باشه هست و این خودش یک راهکاره برای کشف علاقه .
 
مثلا شما توی پارک میری بعد با یک ورزشکار روبرو میشی که داره از درو دیوار بالا پایین میپره و کلی انرژی داره و از کاری که میکنه خوشت میاد ، بعد ازش میپرسی که داره چیکار میکنه و مهارتش چیه و بهت میگه پارکور کار هستم و این جرقه ای در ذهن شما میشه و اینطوری میتونی یکی از قفل های علاقتو باز کنی که حتی فکرش هم  نمیکردی .
 

۳. مشاوره با متخصص

بعضی وقتها اصطلاحا شما به ته خط میرسی و انقدر گیج مشی که دیگه حوصله فکر کردن به کار های بالا رو نداری چی برسه به انجام دادن .

اینجاست که به نظر من میتونی سراغ مشاور بری که حالا میتونه اون مشاوره بسته به نیازت مشاور شغلی باشه ، کارآفرین باشه ، روانشناس باشه ، که باز این مهمه شخصی که دارین میرین پیشش کاربلد باشه و باز چیزی نگه که بد بودی بدتر هم بشی .

جمع بندی

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه به راهکار شماره ۳ برسین اول ۲ تا راهکار اول رو انجام بدین به قول معروف تلاشتونو بکنین وقتی تلاش بی ثمر شد برین سروقت مشاوره .

این نظر شخصی منه وقتی تلاشتو بکنی بری پیش مشاور حداقل پخته میری و به سوالاتت پاسخ داده میشه ولی وقتی اول از همه بری پیش مشاور بدون هیچ تلاشی احتمال اینکه یک توهمی از دانایی بهت دست داد بشه هست .

امیدوارم این آموزش رایگان که ارزش مادیش میلیون تومنه وارزش معنویش بینهایته بهتون کمک کنه علاقتونو هرچه زودتر پیدا کنید و مسیر زندگیتونو مشخص کنین .

این پایین کامنت بزارین با هم مباحثه کنیم 🙂

آیا این مطلب را می پسندید؟
https://easeup.ir/?p=1186
اشتراک گذاری:
برچسب ها:

نظرات

0 نظر در مورد چگونه علاقه خود را پیدا کنیم + ۳ راهکار ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هیچ دیدگاهی نوشته نشده است.